DIEP-LOGO
 • Altijd vriendelijk en geduldig
 • Hoog slagingspercentage
 • Unieke leerling app
 • Snel slagen

“Dankzij leerzame en gezellige lessen in no-time geslaagd!!”

★★★★★  | 5/5 | Bekijk alle reviews.

Reviews: ★★★★★ 5/5

Leerling app

Ons unieke leerling App

Wij hebben een speciale leerling-app ontwikkeld waarmee je eenvoudig je rijlessen kunt plannen in de agenda van je instructeur. Je kunt je voortgang volgen, unieke instructievideo’s bekijken en stapsgewijze uitleg krijgen.

 • Bespaar tijd op je rijlessen door instructie video’s en uitleg in stappen
 • Minder rijlessen betekent dat je goedkoper klaar bent
 • Gemakkelijk rijlessen inplannen wanneer het jou uitkomt
 • Online je vordering bijhouden
 • Instructie video’s bekijken waar en wanneer je maar wilt
 • Uitleg in stappen voor elk onderdeel

Lees verder voor een uitgebreide uitleg over onze unieke leerling-app!

Leerling app

1. Zelf je rijlessen plannen

Met onze app kun je eenvoudig je rijlessen plannen, waar en wanneer je maar wilt. Je hoeft niet langer te bellen of te appen met je instructeur om afspraken te maken. In de app zie je een overzicht van de agenda van je instructeur. Je selecteert de dag en het tijdvak dat jou uitkomt, en binnen twee klikken is je rijles geboekt! Bovendien krijg je de avond van tevoren een herinnering, zodat je nooit meer een rijles mist!

2. Digitale leskaart

De app bevat een digitale leskaart waarop je kunt zien welke onderdelen je hebt behandeld en hoe je daarop hebt gescoord. Dit is niet alleen handig voor jou, maar ook voor je instructeur. Zo weten jullie beiden waar extra aandacht aan besteed moet worden en wat al goed gaat. Hierdoor kan je instructeur de lessen zo efficiënt mogelijk aanpassen aan jouw behoeften!

3. Instructievideo’s en stapsgewijze uitleg

Voor elk onderdeel dat je gaat leren, hebben we in de app instructievideo’s en stapsgewijze uitleg beschikbaar. Je kunt deze video’s en uitleg bekijken waar en wanneer je maar wilt. Dankzij deze instructievideo’s en duidelijke stappen ben je uitstekend voorbereid op je rijles, waardoor je uiteindelijk tijd bespaart tijdens je lessen!

4. Rijlesoverzicht

Met behulp van de app heb je eenvoudig een overzicht van al je rijlessen. Hier kun je zien welk lespakket je hebt gekozen, hoeveel lessen je al hebt gehad en hoeveel er nog over zijn. Ook kun je bekijken welke lessen al gepland zijn en op welke data ze staan gepland. Zo houd je goed grip op je rijlessen.

5. Gemakkelijk betalen met iDeal via de app

Het betalen was nog nooit zo eenvoudig. Je kunt al je openstaande facturen bekijken via de app en ze moeiteloos betalen met iDeal, ongeacht bij welke bank je zit. En natuurlijk is betalen in termijnen ook een optie!

Autorijles

Wil je je rijbewijs B halen bij DIEP Opleidingen? Onze rijschool in Nootdorp en omgeving biedt jou die mogelijkheid met goed onderhouden lesauto’s en deskundige instructeurs. Je kunt bij ons al beginnen met je eerste rijles vanaf 16,5 jaar. Op je 17e verjaardag kun je meteen je rijexamen doen. Tot je 18e verjaardag mag je onder begeleiding van een coach rijden. Vanaf je 18e mag je volledig zelfstandig de weg op!

Je kunt bij ons kiezen tussen rijlessen in een handgeschakelde auto of een automaat. Houd er rekening mee dat als je je rijbewijs haalt met een automaat (rijbewijs B met code 78), je alleen in een automaat mag rijden.

 • Goed onderhouden lesauto’s
 • Uitgebreide app, met instructiekaart
 • Duidelijk en eerlijk, geen kleine lettertjes!

Wil je autorijlessen volgen en heb je al besloten of je in een schakelauto of automaat wilt rijden? Dan kunnen we beginnen met de lessen. Bij ons zijn de rijlessen gericht op het examen, wat betekent dat we voornamelijk rijden op de examenroutes van het CBR. Hierdoor zal je praktijkexamen aanvoelen als een herhaling van je lessen, wat het eenvoudiger maakt om te slagen. Interesse? Vraag een gratis proefles aan!

leerling app

Zullen we je terugbellen?

Vul je gegevens in en wij nemen spoedig contact met je op

Terugbelverzoek

Laat je nummer achter
zodat wij je terug kunnen bellen.

google

Reviews

Lees hieronder de Google reviews van leerlingen die hun rijbewijs bij ons hebben gehaald.

n-icon

Francisca F

★★★★★

Wat een fijne rijschool! Ik heb zoveel dingen geleerd op een leuke en begrijpelijke manier. Geen ene rijles was saai! Ook hebben de rijinstructeurs veel geduld met mij gehad haha. Maar wat het belangrijkste was, is dat zij heel motiverend waren. Ik ben blij dat ik de keuze heb gemaakt om bij jullie te lessen!

Nen&Iedries jullie zijn toppers! Bedankt voor de leuke en grappige lessen!❤️❤️ 🏾

c-icon

Chaan Jageswar

★★★★★

Echt een aanrader!!
Na vele rij-instructeurs te hebben versleten ben ik blij met rijschool Diep opleiding. Ik heb super veel geleerd van Noandly, Idries en met name Delicio! Hartstikke bedankt voor jullie geduld en leerzame uurtjes!!!

c-icon

Christel Achea

★★★★★

5 sterren- TOP RIJSCHOOL.
Vandaag heb ik met trots mijn praktijkexamen mogen behalen. Door de Rijinstructeurs die de tijd voor je nemen, die zeer kwalitatief les aanbieden voor hun leerlingen. Die DIEP door het lesstof gaan met hun leerlingen. Ook hebben zij erg veel geduld met de leerlingen, en zijn erg flexibel met tijden als een bepaald tijdstip jou niet uitkomt. Ik kan mij geen betere rijschool bedenken dan Diep opleidingen!

Forever grateful!

Erg bedankt Noandly & Iedries ❤️🙏🏿

g-icon

Gabriella Angelista

★★★★★

Ik heb op 30-10-2018 mijn rijbewijs gehaald bij Rijschool Nootdorp. Ik had geen betere rijlessen kunnen hebben. Hij leert je niet alleen het beheersen van de auto maar, ook echt autorijden. Auto rijden waar je na het halen van je rijbewijs nog elke dag veel aan terug zal denken en wat aan hebt natuurlijk. Zeker een aanrader !!

t-icon

Tanha Farzad

★★★★★

Goede rijlessen gehad in Nootdorp. Heel erg bedankt voor alles amir!!!

j-icon

Joanna Dunan

★★★★★

Verre weg de beste rijschool. Noandly heeft veel ervaring en wilt dit ook graag met jou delen. Hij blijft ten alle tijden kalm, en stelt je erg gerust, dus ook voor mensen met faalangst is deze rijschool erg aan te raden. Alles word duidelijk uitgelegd en er word de tijd voor je genomen. Kortom rijschool Nootdorp is een echte aanrader. 😁

Rate this page
Scan de code
Call Now Button