DIEP-LOGO
  • Altijd vriendelijk en geduldig
  • Hoog slagingspercentage
  • Unieke leerling app
  • Snel slagen

“Dankzij leerzame en gezellige lessen in no-time geslaagd!!”

★★★★★  | 5/5 | Bekijk alle reviews.

Reviews: ★★★★★ 5/5

Praktijkexamen afleggen

Praktijkexamen afleggen

Voor het examen

Voorbereid je voor het praktijkexamen bij het CBR? Begrijp je hoe spannend dit kan zijn? Om ervoor te zorgen dat alles soepel verloopt, is het belangrijk om op tijd aanwezig te zijn. Een handige tip die we bij DIEP Opleidingen altijd aan onze leerlingen geven, is om vlak voor het praktijkexamen nog een rijles te plannen. Op die manier warm je alvast op en kun je de spanning wat verminderen. Samen met je rijinstructeur kun je dan alle onderdelen doornemen die aan bod zullen komen. Bereid je goed voor en vergroot je kans op succes!

Zorg ervoor dat je altijd een geldig identiteitsbewijs bij je hebt wanneer je een examen aflegt bij het CBR. Dit identiteitsbewijs kan een identiteitskaart, verblijfsvergunning of paspoort zijn. Het is ook essentieel om de officiële uitnodiging voor het examen mee te nemen. Het CBR zal hiernaar vragen en je moet je eerst legitimeren. Door deze belangrijke documenten mee te nemen, zorg je ervoor dat je examen soepel verloopt.

Zorg ervoor dat je altijd op tijd bent! Ook al lijkt dit vanzelfsprekend, veel leerlingen komen te laat, waardoor hun praktijkexamen bij het CBR geannuleerd moet worden. Dit resulteert in het verlies van de examenkosten die je al hebt betaald. Daarom is het essentieel om punctueel te zijn en vertragingen te vermijden.

Dit is hoe het examen verloopt

Voor aanvang van het echte praktijkexamen bij het CBR, zal de examinator je bijvoorbeeld vragen stellen over technische aspecten van de auto, zoals waar de olietank zich bevindt, hoeveel millimeter het bandenprofiel mag zijn, enzovoorts.

Daarnaast kan hij je bijvoorbeeld vragen om een kenteken van een willekeurige auto die op afstand staat af te lezen, om te controleren of je ogen scherp zijn. Dergelijke onderdelen kun je prima met je rijinstructeur bespreken voordat je begint. Maak je geen zorgen, de vragen die je krijgt zijn vrij eenvoudig te beantwoorden! Het praktijkexamen zal ongeveer 30 tot 40 minuten duren.

Zullen we je terugbellen?

Vul je gegevens in en wij nemen spoedig contact met je op

Terugbelverzoek

Laat je nummer achter
zodat wij je terug kunnen bellen.

google

Reviews

Lees hieronder de Google reviews van leerlingen die hun rijbewijs bij ons hebben gehaald.

n-icon

Francisca F

★★★★★

Wat een fijne rijschool! Ik heb zoveel dingen geleerd op een leuke en begrijpelijke manier. Geen ene rijles was saai! Ook hebben de rijinstructeurs veel geduld met mij gehad haha. Maar wat het belangrijkste was, is dat zij heel motiverend waren. Ik ben blij dat ik de keuze heb gemaakt om bij jullie te lessen!

Nen&Iedries jullie zijn toppers! Bedankt voor de leuke en grappige lessen!❤️❤️ 🏾

c-icon

Chaan Jageswar

★★★★★

Echt een aanrader!!
Na vele rij-instructeurs te hebben versleten ben ik blij met rijschool Diep opleiding. Ik heb super veel geleerd van Noandly, Idries en met name Delicio! Hartstikke bedankt voor jullie geduld en leerzame uurtjes!!!

c-icon

Christel Achea

★★★★★

5 sterren- TOP RIJSCHOOL.
Vandaag heb ik met trots mijn praktijkexamen mogen behalen. Door de Rijinstructeurs die de tijd voor je nemen, die zeer kwalitatief les aanbieden voor hun leerlingen. Die DIEP door het lesstof gaan met hun leerlingen. Ook hebben zij erg veel geduld met de leerlingen, en zijn erg flexibel met tijden als een bepaald tijdstip jou niet uitkomt. Ik kan mij geen betere rijschool bedenken dan Diep opleidingen!

Forever grateful!

Erg bedankt Noandly & Iedries ❤️🙏🏿

g-icon

Gabriella Angelista

★★★★★

Ik heb op 30-10-2018 mijn rijbewijs gehaald bij Rijschool Nootdorp. Ik had geen betere rijlessen kunnen hebben. Hij leert je niet alleen het beheersen van de auto maar, ook echt autorijden. Auto rijden waar je na het halen van je rijbewijs nog elke dag veel aan terug zal denken en wat aan hebt natuurlijk. Zeker een aanrader !!

t-icon

Tanha Farzad

★★★★★

Goede rijlessen gehad in Nootdorp. Heel erg bedankt voor alles amir!!!

j-icon

Joanna Dunan

★★★★★

Verre weg de beste rijschool. Noandly heeft veel ervaring en wilt dit ook graag met jou delen. Hij blijft ten alle tijden kalm, en stelt je erg gerust, dus ook voor mensen met faalangst is deze rijschool erg aan te raden. Alles word duidelijk uitgelegd en er word de tijd voor je genomen. Kortom rijschool Nootdorp is een echte aanrader. 😁

Rate this page
Scan de code
Call Now Button