DIEP-LOGO
  • Altijd vriendelijk en geduldig
  • Hoog slagingspercentage
  • Unieke leerling app
  • Snel slagen

“Dankzij leerzame en gezellige lessen in no-time geslaagd!!”

★★★★★  | 5/5 | Bekijk alle reviews.

Reviews: ★★★★★ 5/5

Reviews

google

Reviews

Lees hieronder de Google reviews van leerlingen die hun rijbewijs bij ons hebben gehaald.

n-icon

Francisca F

★★★★★

Wat een fijne rijschool! Ik heb zoveel dingen geleerd op een leuke en begrijpelijke manier. Geen ene rijles was saai! Ook hebben de rijinstructeurs veel geduld met mij gehad haha. Maar wat het belangrijkste was, is dat zij heel motiverend waren. Ik ben blij dat ik de keuze heb gemaakt om bij jullie te lessen!

Nen&Iedries jullie zijn toppers! Bedankt voor de leuke en grappige lessen!❤️❤️

c-icon

Chaan Jageswar

★★★★★

Echt een aanrader!!
Na vele rij-instructeurs te hebben versleten ben ik blij met rijschool Diep opleiding. Ik heb super veel geleerd van Noandly, Idries en met name Delicio! Hartstikke bedankt voor jullie geduld en leerzame uurtjes!!!

c-icon

Christel Achea

★★★★★

5 sterren- TOP RIJSCHOOL.
Vandaag heb ik met trots mijn praktijkexamen mogen behalen. Door de Rijinstructeurs die de tijd voor je nemen, die zeer kwalitatief les aanbieden voor hun leerlingen. Die DIEP door het lesstof gaan met hun leerlingen. Ook hebben zij erg veel geduld met de leerlingen, en zijn erg flexibel met tijden als een bepaald tijdstip jou niet uitkomt. Ik kan mij geen betere rijschool bedenken dan Diep opleidingen!

Forever grateful!

Erg bedankt Noandly & Iedries ❤️🙏🏿

g-icon

Gabriella Angelista

★★★★★

Ik heb op 30-10-2018 mijn rijbewijs gehaald bij Rijschool Nootdorp. Ik had geen betere rijlessen kunnen hebben. Hij leert je niet alleen het beheersen van de auto maar, ook echt autorijden. Auto rijden waar je na het halen van je rijbewijs nog elke dag veel aan terug zal denken en wat aan hebt natuurlijk. Zeker een aanrader !!

t-icon

Tanha Farzad

★★★★★

Goede rijlessen gehad in Nootdorp. Herl erg bedankt voor alles amir!!!

j-icon

Joanna Dunan

★★★★★

Verre weg de beste rijschool. Noandly heeft veel ervaring en wilt dit ook graag met jou delen. Hij blijft ten alle tijden kalm, en stelt je erg gerust, dus ook voor mensen met faalangst is deze rijschool erg aan te raden. Alles word duidelijk uitgelegd en er word de tijd voor je genomen. Kortom rijschool Helena is een echte aanrader. 😁

i-icon

Isha H

★★★★★

Hele goede rijschool! De rijlessen zijn erg leuk en ontspannen en je leert veel van Rijschool Nootdorp. Ik heb mijn rijbewijs in één keer gehaald door de goede begeleiding en professionele lessen 🙂 Zeker een aanrader !!

c-icon

Chelsea Swalef

★★★★★

Heel goede rijschool, beste rij-sinstructeuren met veel geduld.
Heb mijn rijbewijs in 1x gehaald💯

g-icon

Gio.DenHaag

★★★★★

Hele goede rijles gehad, de rij instructeur was erg gezellig maar ook een goede leraar als het ging om auto rijden. Gezellige lessen gehad zonder ons te vervelen en elke les weer wat nieuws geleerd!! Uiteindelijk een mooi resultaat mogen ontvangen bij het CBR!! GESLAAGD!! 🙂

l-icon

Lola Kees

★★★★★

Een tijdje terug begonnen bij rijschool Diep. Als geen starter maar wel eentje die gebrekkig heeft leren rijden.

Ik heb bij deze rijschool heel veel geduld ervaren. Discipline en vooral veel STAMPE, STAMPE EN NOG EENS HEEEEL VEEL STAMPEN. Na 5 keer gezakt (bij een andere rijschool) in 1x geslaagd bij DIEP.

Ik zeg doen!! Het is het geld waard.

r-icon

Rafaël Krishnadath

★★★★★

Dankzij leerzame en gezellige lessen in no time geslaagd!!

p-icon

Peppa thompson

★★★★★

Mo en nanny, een van de meest geduldige en gezellige personen die ik ken. Er is geen enkele rijles voorbij gegaan waarbij ik niet met een goed gevoel de auto ben uitgestapt. Ze hebben veel begrip en zijn geweldige instructeurs. Ik ben blij dat ik hier mijn rijlessen heb gevolgd!!

c-icon

Chirin Amor

★★★★★

Nadat ik gezakt was door de zenuwen, had ik steeds minder vertrouwen in mezelf. Maar gelukkig had ik een top rij instructeur die niet opgaf en genoeg vertrouwen in had in mij!! Ondanks dat ik alles snel wilde leren en altijd met mijn voet plat op het gaspedaal drukte, Lukte t Nen toch om mij te leren hoe het echt moet (tijdens mijn examen dan😝). Toen ik afgelopen donderdag mijn examen had, ging het super goed!! Ik bleef rustig en luisterde naar Nen zijn stem (soms een waarschuwingschreeuw😂) in mijn hoofd. Ik ging geslaagd naar huis!!!

En daarom bedank ik Rijschool Nootdorp voor het vertrouwen hebben en het niet opgeven op mij!!

Zeker een aanrader!!!!

r-icon

Rik Jansen

★★★★★

Ik had me geen betere rijschool en/of instructeur kunnen wensen! Noandly neemt de tijd voor zijn leerlingen, snapt waar leerlingen tegenaan lopen en helpt ze op een manier die bij hun past in plaats van “het vaste riedeltje” af te lopen. Ik heb dit bij mijzelf en bij andere leerlingen mogen meemaken. Als je op zoek bent naar een rijschool die je oprecht leert rijden en leert begrijpen hoe je een auto bestuurt raad ik Rijschool Nootdorp ten alle tijden volop aan. Voor iedereen die snel, gunstig geprijsd en op een juiste manier zijn rijbewijs wilt halen, zoek niet verder! Noandly, bedankt jongen!

b-icon

Brian

★★★★★

In 2 maanden tijd mijn rijbewijs gehaald bij Noandly, elke rijles werd optimaal benut om de auto te leren kennen. Als een onderdeel onder controle was werd er meteen doorgepakt. Noandly wist mij elke rijles te pushen tot het uiterste, bij verslapping of gemakzucht zette hij mij direct weer op ‘’scherp’’. Zijn motto: ‘’ training moet zwaarder zijn dan de wedstrijd’’ is ook echt van toepassing. Iedereen die echt wil leren autorijden raad ik rijschool Nootdorp aan, fouten maken mag, je leert hier ook wat slecht is voor een auto. Daarnaast is er ook ruimte voor eigen invulling tijdens de lessen. Voor een mooie prijs leren auto rijden en plezier hebben, wie wil dat nou niet ?!

d-icon

Denise Kromoredjo

★★★★★

Rijschool Nootdorp, binnen no time je rijbewijs !! Wat ben ik blij ! Heel flexibel met tijden..rijschool Nootdorp wat een top bedrijf ! Dankje wel voor je geduld en goeie uitleg ! Nu veilig de weg op met me rijbewijs in me pocket 🎉😍

a-icon

Anthony Rodriguez

★★★★★

Kwam van een andere rijschool af. Mensen in de omgeving bleven rijschool Helena aanraden. Op een gegeven moment heb ik toch maar een proefles genomen. Na de proefles begreep ik waarom. Hele fijne energie in de auto. Fijne docenten… Ik vond het zo spannend maar door de ervaren instructeur ben ik rustig en zelfverzekerd gebleven. In een keer geslaagd!! Bedankt Nen & Mo

l-icon

Lucky Lad

★★★★★

Rijbewijs in 1x gehaald binnen de afgesproken dagen. Goed en duidelijk uitleg gekregen.

j-icon

Jeanella Calixto

★★★★★

Ik raad deze rijschool zeker aan! De rijinstructeur is super motiverend en legt alles goed en duidelijk uit. Heb van elke rijles genoten en altijd veel geleerd tijdens de lessen!

i-icon

Ina Ravine

★★★★★

Ik heb les gehad van Nen, heb zojuist mijn rijbewijs gehaald en ben superblij. Hij geeft goed les en heeft heel veel geduld, legt alles goed uit en wat misschien nog belangrijker is, is dat hij ook echt luisterd als ik iets te zeggen had. Zeker een aanrader!

e-icon

Edward Janzen

★★★★★

Nootdorp rijschool is een top rijschool die flexibelen tijden heb die je echt 100 procent uit jou uiterste laat halen zo dat je zelf vertrouwen om de weg kan rijden om je rijbewijs te kunnen behalen binnen 2 weken heb ik mijn rijbewijs behaald bedankt Nen

m-icon

Malika Brugnetti

★★★★★

Top rijschool in 1 keer geslaagd neemt de tijd en de aandacht voor je en legt alles super uit. Dankjullie well voor de top service👏

d-icon

Delicio Rovano

★★★★★

Mijn 3e rijschool. Bij rijschool Nootdorp heb ik gezien dat rijles wél ontspannen en leuk kan zijn. Super goede begeleiding en binnen no-time mijn rijbewijs gehaald!

s-icon

Shannon W

★★★★★

De lessen waren ontzettend fijn en leerzaam. Alles wordt rustig en duidelijk uitgelegd totdat je het goed begrijpt en beheerst. De instructeurs zijn niet alleen gezellig en vriendelijk, maar zij hebben ook nog eens veel vertrouwen in je. Zo blijf je altijd gemotiveerd!

h-icon

Hamza Ibn Ayyub

★★★★★

heel flexibel in les plannen en duidelijke communicatie tijdens lessen in een ontspannen maar professionele sfeer. werd op een hoog niveau opgeleid door een uitstekend ervaren instructeur en IN ÉÉN KEER GESLAAGD!!! betere school kan je niet vinden 😉

c-icon

ChocolateThunder

★★★★★

Na 4 keer niet slagen ben ik veranderdt naar Diep en hebben ze me heel goed geholpen. Beste instructeurs die ik kan vinden.

c-icon

Chris Manoukian

★★★★★

Mo en Nanny nemen de tijd voor je en dankzij hun geduld en kennis heb ik binnen no time mijn rijbewijs behaald! Thx guys!

a-icon

Aa Ah

★★★★★

Ik was gister geslaagd! Rijschool Nootdorp dankje wel voor alles wijze lessen

e-icon

Edwin Feekes

★★★★★

Ik kan in één woord zeggen dat ik fantastisch ben geholpen bij het behalen van mijn rijbewijs door deze rijschool.

a-icon

avi tom

★★★★★

Tnx voor de super lessen, in 1 keer geslaagd door jou! Bedankt en groetjes

n-icon

Negin Hosseini

★★★★★

5 sterren

a-icon

Anne Leerling

★★★★★

5 sterren

a-icon

A. Khefaf

★★★★★

5 sterren

a-icon

Abdul Sabar

★★★★★

Before starting the driving school i was looking for Some professional mentor then one of my friend recommended Rijschool Nootdorp for me and he was right Sayyed is very professional mentor, i passed my test on first attempt. I highly recommend Driving School Nootdorp for new students.

d-icon

Denise Elise

★★★★★

Ik wil graag mijn complimenten geven aan deze geweldige rijschool in Nootdorp. Een erg ervaren, geduldige en vriendelijke rijinstructeur, door zijn duidelijke uitleg en deskundigheid heb ik mijn angst overwonnen en daardoor met plezier rijlessen gevolgd. Ik heb in een zeer korte tijd mijn rijbewijs gehaald voor een automaat auto. Ik raad iedereen aan om rijlessen te nemen bij deze rijschool in Nootdorp!

e-icon

Eshagh Mozafari

★★★★★

Beste rijschool van Nootdorp en heel Nederland! Theorie cursus hier gevolgd en nu bezig met mijn rijlessen. Instructeur is super chill en leert alles op een duidelijke en rustige manier! Zeker een aanrader om hier te komen voor je rijopleiding.

s-icon

Sultani Muzhgan

★★★★★

Rijschool Diep opleidingen in Nootdorp. Momenteel ben ik nog bezig met mijn theorie cursus. De eerste keer ben ik helaas gezakt met een foutje. Dat lag zeker niet aan de cursus maar door mijn eigen zenuwen. Alles wat ik had geleerd kwam terug in het examen. De instructeur voor de rijlessen geeft zelf ook de theorie cursus dus hij heeft heel veel kennis over alles! Hij ziet precies wat je goed doet en waar je moeite mee hebt en geeft je precies op de manier die je nodig hebt tips en trucs.

m-icon

Mas m

★★★★★

Rijschool van top Klasse. Ben vanaf dag 1 super goed geholpen ze zijn heel transparant en open. Heb toen gekozen om te beginnen Met mijn rijopleiding en heb super snel mijn rijbewijs kunnen halen Met behulp Van Amir!

a-icon

Ahmad Yaser Kohistani

★★★★★

Hele goede rijschool in Nootdorp. Ik heb rijlessen bij ze gevolgd en momenteel volg ik mijn rijopleiding hier. De instructeur is zeer geduldig ervaren en heeft veel kennis!

a-icon

Azita Laali

★★★★★

Ik heb mijn theorie en praktijk binnen 2 maand gehaald! Ongelofelijk blij, toevallig hadden ze last minute een datum en kon in gelijk aan de slag. De beste rijschool in Nootdorp, ik heb gekozen om automaat te rijden en geen enkel moment spijt gehad. De lessen waren goed gericht en de instructeur was erg geduldig & ervaren. Ik ben super blij en tevreden!!

a-icon

Ali Reza

★★★★★

Tot nu toe ben ik super tevreden over hoe de service en kwaliteit is. Ik geef ze een dikke 10!

s-icon

Shahabsterk

★★★★★

Mijn zoon heeft hier in 1x zijn praktijk examen kunnen halen! Als ouder vond ik het belangrijk om te weten wat de vooruitgang was van de rijlessen en dat kon ik goed bijhouden door middel van de app die gebruikt werd. Ik kon zien wanneer hij rijles had en wat hij die les had geleerd, dat vond ik heel fijn!

m-icon

Mo Ja

★★★★★

Nadat ik een keer schakel auto heb gereden bij een andere rijschool, ben ik overgestapt naar Diep Opleidingen voor rijles in Nootdorp. De instructeur (Amir) was heel geduldig en heb een zeer fijne ervaring met hem gehad. Hij maakte mij niet zenuwachtig achter het stuur, helaas heb ik deze ervaring wel gehad bij een andere rijschool. Al met al, top service en eindelijk mijn rijbewijs in the pocket!!

s-icon

Seyed Wahid Khefaf

★★★★★

Mijn zoon en twee dochters zijn hier in één keer geslaagd voor hun rijbewijs. Heel blij met het contact die ik heb gehad met de rijschool nadat mijn zoon zijn rijbewijs had gehaald gelijk mijn dochters ook laten aanmelden en kan alleen maar met lof over deze rijschool praten.

p-icon

parva ma

★★★★★

Uitstekende Rijschool – Een Geweldige Ervaring!
Ik had het geluk om mijn rijlessen te volgen bij een fantastische rijschool, en ik kan met volle overtuiging zeggen dat het een uitstekende ervaring was. De instructeur was professioneel en geduldig, vriendelijk en had een uitgebreide kennis van alle aspecten van het autorijden.

e-icon

Ebuzer Bildirici

★★★★★

Hele fijne rij-instructeur legt goed uit en geeft goede tips op verbeterpunten. Zegt ook eerlijk wanneer je ready bent voor examen. In een x rijbewijs gehaald na 22 lessen!!

k-icon

khalil Amiri

★★★★★

Amir is een geweldige instructeur, heel relaxed, denkt goed met je mee en kei gezellig!
Door zijn manier van les geven heb ik mijn rijbewijs in iets korter dan 2 maanden kunnen halen, Amir je bent een topper!
Ik kan iedereen aanraden hier les te volgen👍

m-icon

Murtaza Ahmadi

★★★★★

Ik ben nog niet lang in Nederland en heb veel moeitr met lezen en schrijven. Maar Amir heeft mij heel goed geholpen en gemotiveerd. Rijden kon ik al dus ik had niet veel rijlessen nodig. Hij heeft mij met praktijk precied geleerd wat ik moest weten om te slagen! Ik ben diep opleidingen Nootdorp zeer dankbaar

f-icon

FlicKzPH

★★★★★

Perfecte rijschool! Binnen 2 maanden mijn rijbewijs kunnen halen door de goede rijlessen van mijn instructeur. Ik raad het heel erg aan!

z-icon

zeg coco

★★★★★

Hele goede rijschool in Nootdorp. Ze geven op meerdere locaties in Nederland les en hebben hele leuke en ervaren instructeurs. Als je nog opzoek bent naat een rijschool zoek dan niet verder!

i-icon

Imopower

★★★★★

Geweldige opleiders, koelant voelt goed aan hoe je te werk gaat. Duidelijk en ik zag progressie elke week! Top rijschool voor in de streken Nootdorp!

a-icon

A. Khefaf

★★★★★

Top rijschool in Nootdorp. Ze geven zowel schakel als automaat rijles in Nootdorp en omgeving. De instructeur is zeer ervaren en geduldig. Ik raad het aan iedereen aan om hier rijlessen te komen volgen!!!

a-icon

Autobedrijf Lisse

★★★★★

Ik kan aan een ieder deze rijschool aanraden in Nootdorpen andere locaties in Nederland! Top rijschool met super chille instructeur.

t-icon

Taghi Rezai

★★★★★

Mijn rijbewijs heb ik bij rijschool Diep opleidingen in Nootdorp gehaald. Zeer tevreden over de rijlessen!

m-icon

Myana H

★★★★★

Top rijschool! Heb op 17jarige leeftijd mijn rijbewijs kunnen behalen, met dank aan de beste rij instructeurs en het top team van DIEP.

a-icon

Amir Tajik

★★★★★

Diep opleidingen Nootdorpis de plek om je rijlessen te volgen en je rijbewijs te halen!!! De instructeur Amir, mijn naamgenoot, is al met al top!

m-icon

M. Sirat

★★★★★

Ik heb een erg positieve ervaring gehad met automaat rijlessen in Nootdorp. Wat bij mij het meest waardevol was, was het feit dat er veel aandacht was voor mijn angsten en geduld wanneer ik stress had.

y-icon

Yalcin Can

★★★★★

Hele goede ervaring, voelde me gelijk op mijn gemak.

Goeie lessen gehad en in 1x geslaagd !
Ik kom terug voor mijn motor rijbewijs 💪🏻

g-icon

Genro Gentle

★★★★★

De ervaring die ik met jullie gehad heb, was top! Ik ben goed ontvangen door jullie en dat is dan ook zeker te merken aan het resultaat! Ik wens jullie veel succes en bedankt dat ik deze ervaring met jullie mocht meemaken.

m-icon

Nazi Saeed

★★★★★

Via een vriend terechtgekomen bij deze rijschool in Nootdorp en ben erg tevreden, ik raad het jullie zeker ook aan!

y-icon

Yalda H

★★★★★

Goede rijschool! Ik heb het in een keer mijn rijbewijs gehaald! Heel professioneel 👍🏼 …

s-icon

Sham tv ጃሕ ጃሕ

★★★★★

Na meerdere keren gezakt te zijn bij een andere rijschool had ik besloten om naar Diep Opleidingen te gaan. Per direct werden mijn zwakke punten opgemerkt en hebben de instructeur en ik er hard aan gewerkt om die te verbeteren, dat ging ook heel goed en snel met de tips en trucs die ik kreeg van mijn instructeur. Uiteindelijk was het zo ver, mijn examen dag. BAM in 1x gehaald bij Diep!!! Ik wil Diep Opleidingen heel erg bedanken en ik raad iedereen aan om hier te beginnen met rijlessen! Zoals ze zelf zeggen: de meest kwalitatieve rijopleiding bij jou in de buurt. En dat hebben ze ook daadwerkelijk waargemaakt!

b-icon

Bilal Haddadi

★★★★★

Ik kreeg deze rijschool via een collega doorgestuurd. Ik was super zenuwachtig maar de rij-instructeur stelde mij op mijn gemak en ik kon veilig de weg op. Ondanks dat ik door mijn eigen zenuwen niet in 1x geslaagd ben, is het de tweede keer wel gelukt. Super hoe ik gemotiveerd werd en het vertrouwen in de auto kreeg! Ik heb veel plezier en veiligheid ervaren tijdens de lessen!

s-icon

Shahab Hosseini

★★★★★

Super blij met deze rijschool. Kan het aan iederren aanraden!

m-icon

Mona Hossaini

★★★★★

Super fijne lessen gehad bij diep opleidingen, ik raad ze zeker aan !

m-icon

Melika Rafiee

★★★★★

Hij is professioneel, aardig, de lessen zijn gezellig en ik ben na 25 lessen geslacht 😊. …

z-icon

Zeynep Sagir

★★★★★

Als je in 1 x wilt slagen, dan ben je op het juiste adres!

w-icon

Whitney Nassira

★★★★★

De beste rijschool die er is!! Binnen 4 weken in 1x afgereden. Rij instructeur geeft duidelijke uitleg en heeft geduld. Geeft aan als je het fout doet en legt dan gelijk uit waar de fout ligt. Top top!!
Aanrader!

n-icon

Natalia Bednarz

★★★★★

Ik raad het zeker aan om hier je lessen te nemen, alles werd goed uitgelegd.
Als je ergens moeite mee hebt, dan wordt daar de aandacht bij gelegd, wat fijn is!
Flexibele tijden en altijd gezellig!
Praktijkexamen in 1x gehaald dankzij Amir.

s-icon

Shaiem Sewrutton

★★★★★

Beste rijschool in Nootdorp!

Altijd een goede sfeer in de auto, hij weet precies waar de fouten liggen en weet ook de beste manier om je ervan af te leren. Met zijn kennis en vaardigheden zorgt hij ervoor dat je snel en makkelijk je rijbewijs haalt. Echt een aanrader!

c-icon

Cor Sleutel

★★★★★

Noiit verwacht dat rijschool DIEP niet alleen kwaliteit leverde maar ook kwantiteit en een topinstructeur ook aardig vriendelijk en zeer goed in het uitleggen van de regels vaak de eerste keer uitleg meteen duidelijk en goed ook.
In 1 keer geslaagd door het vakwerk van deze rijschool vedankt rijschool Nootdorp ben jullie zeer dankbaar voor de tijd en moeite groetjes

s-icon

Sander Pronk

★★★★★

Via via bij deze rijschool terecht gekomen. Direct goed en relaxed contact met Amir gehad en besloten om z.s.m. het rijbewijs te behalen. Hele fijne uitleg, goede communicatie en wanneer nodig geeft hij je tips mee om fouten te voorkomen. Binnen het afgesproken rijlessen pakket mijn rijbewijs behaald. Ik raad deze rijschool naar mijn ervaring bij iedereen aan. Klasse jongens!

o-icon

Ola Farho

★★★★★

Super rijschool met geweldige ervaren instructeurs

z-icon

Zahra Khefaf

★★★★★

Top bedrijf rijbewijs binnen 1 keer gehaald

a-icon

A Metz

★★★★★

Ashkan is een ware professional die op een hoog tempo les geeft. Als je soft bent en 60 lessen wilt nemen, kun je misschien beter ergens anders heen. Ik had 2 jaar rijervaring en heb daarna 5 jaar geen stuur aangeraakt. Niet eens meer wetende welk pedaal gassen of remmen was, heeft Ashkan door middel van zijn kennis en effectief lesgeven mij in 5 lessen van 2 uur laten afrijden. Een leraar met enorm veel talent, en naar mijn mening voor velen de beste keuze in Nederland.

t-icon

Tomas Girmay

★★★★★

Dit is de Beste rij instructeur. Hij geeft Goede en leerzame lessen, zonder stress met een vriendelijke en relaxte sfeer in de auto. hij komt altijd zijn afspraken na. dit is zeker aanrader als je nog rij instructeur zoekt.

s-icon

Shimara Jap

★★★★★

Het was super fijn lessen bij rijschool Nootdorp. Alles werd duidelijk behandeld, zeer professioneel, met geduld en begrip. Ik heb een top ervaring achter de rug en had binnen no time mijn rijbewijs in the pocket! 💪🏼

m-icon

Marit van der Helm

★★★★★

Een erge goeie rijschool, weet precies wat je sterkste en je zwakste punten zijn. En kan goed aangeven wanneer je iets fout doet en hoe je dat het beste kan verbeteren. En weet ook altijd optijd in te grijpen wanneer het fout gaat.

p-icon

Piet

★★★★★

Goeie informatie, en rustig les geven streng als het moet en rustig als het moet👍

e-icon

Ernie Van Hengelen

★★★★★

Dankzij deze rijschool heb ik mijn rijbewijs binnen 2 maandjes kunnen halen, heb zelf 2x van rijschool verandert vanwege geen vertrouwen in mij, maar DIEP heeft mij echt behandeld als een prins en geloofde in mij!

k-icon

Kelly Blaak

★★★★★

Top rijschool! Met Amir waren de rijlessen altijd leuk en leerzaam! Zeer goede instructeur! 👍

b-icon

benjamin samadi

★★★★★

Rijschool Nootdorp is de beste rijschool!! ik heb les gehad bij verschillende rijscholen maar bij Rijschool Nootdorp was het anders, hij kon alles goed uitleggen en heeft mij veel geholpen… De beste rijschool ik Zuid-Holland!!!

m-icon

Mojtaba Mohmand

★★★★★

Geweldige rijschool in Nootdorp!

o-icon

Orkun Isik

★★★★★

Amir is een hele goeie rij-instructeur altijd duidelijk houdt zich aan de afspraken en legt alles perfect uit.

m-icon

Mango Pango

★★★★★

Super goed geholpen. Ongelooflijk, mijn theorie en rijbewijs in één week gehaald! Wat een toppers!

a-icon

Alireza Noparast

★★★★★

De beste rijschool van Nootdorp

h-icon

Henk Bosman

★★★★★

Goede rijschool!! Zeker een aanrader ik heb in 1x me rijbewijs gehaald mvg nancy

s-icon

SR P

★★★★★

Top rijschool! Ben in 1 keer geslaagd. Alles werd goed geregeld.

s-icon

Sjors

★★★★★

In korte tijd veel lessen kunnen doen! 2x per week een les waardoor het snel en goed ging. Bedankt Amir!

m-icon

Manizha Ahmadzai

★★★★★

De beste Rijsschool 🎉🎉🎉🎉

i-icon

Ilya Modarresi

★★★★★

Theorie en praktijk examen in 1x gehaald. O.a door goede uitleg, communicatie en kwaliteit.

g-icon

Gideon Flake

★★★★★

Goeie rij instructeur
In 1x geslaagd!
Zeker een aanrader

d-icon

Dennis Keus

★★★★★

Hier moet je wezen om snel & gemakkelijk je rijbewijs te halen! Toppers

m-icon

M. Toptas

★★★★★

Zeker een aanrader om hier lessen te nemen.

t-icon

tim de b

★★★★★

Geven op tijd aan wanneer je kan, maken het erg gezellig en leggen alles duidelijk uit.

m-icon

Mitchel2626

★★★★★

Goede rijschool was in een keer geslaagd 🎉 …

m-icon

Manas Asirim

★★★★★

Rijschool met goede kwaliteiten en ervaring!

a-icon

Arezu Hosseini

★★★★★

5 sterren

o-icon

Okan Isik

★★★★★

5 sterren

s-icon

Selim A

★★★★★

5 sterren

t-icon

Tuana Isik

★★★★★

5 sterren

s-icon

sean steenwijk

★★★★★

5 sterren

a-icon

Aron Biniam

★★★★★

5 sterren

d-icon

Dilara Keles

★★★★★

5 sterren

Rate this page
Scan de code
Call Now Button