DIEP-LOGO
 • Altijd vriendelijk en geduldig
 • Hoog slagingspercentage
 • Unieke leerling app
 • Snel slagen

“Dankzij leerzame en gezellige lessen in no-time geslaagd!!”

★★★★★  | 5/5 | Bekijk alle reviews.

Reviews: ★★★★★ 5/5

Veelgestelde vragen

De vragen die het meeste voorkomen

De veelgestelde vragen vind je hier samen met de antwoorden. Neem gerust contact op als je meer informatie wilt.

Kan je bij DIEP scooter of motor rijlessen volgen?

Bij DIEP Opleidingen is het op dit moment nog niet beschikbaar. We werken eraan!

Hoeveel rijlessen heb je gemiddeld nodig?

Het aantal benodigde lessen varieert natuurlijk sterk per individu. In Nederland heeft een gemiddelde leerling ongeveer 43 rijlessen nodig. Dankzij onze examengerichte aanpak hebben onze leerlingen echter minder lessen nodig om te slagen. Wil je weten hoeveel lessen jij ongeveer nodig zult hebben? Plan dan een gratis proefles in en ontvang professioneel advies van een van onze ervaren rijinstructeurs.

Moet ik al geslaagd zijn voor mijn theorie als ik bij jullie begin met rijlessen?

Nee, dat hoeft niet. Het is echter wel vereist dat je geslaagd bent voor je theorie-examen op de dag dat je gaat afrijden of voor je tussentijdse toets. Ons advies is om je theorie-examen te halen voordat je begint met je rijopleiding! Aangezien het CBR vaak lange doorlooptijden heeft, is het belangrijk om zo snel mogelijk je theorie-examen te reserveren!

Kan ik mijn rijbewijs met spoed halen?

Zeker weten! Met onze spoedcursus kun je binnen slechts 10 dagen je rijbewijs behalen!

Wat is een B rijbewijs?

Met je rijbewijs B mag je een personenauto besturen tot een gewicht van 3.500 kg en maximaal acht personen vervoeren. Het is misschien verrassend, maar je mag ook een aanhanger achter de auto koppelen met alleen rijbewijs B. Zolang het totale gewicht van de aanhanger, inclusief lading, maar minder is dan 750 kg. En je kunt zelfs een zwaardere aanhanger trekken met alleen rijbewijs B, zolang het gewicht van de aanhanger lager is dan het leeggewicht van de auto én het totale gewicht van de combinatie niet meer dan 3.500 kg bedraagt. Voor grotere aanhangers en/of een hoger totaalgewicht is rijbewijs BE (E achter B) vereist. Kort gezegd, het is het rijbewijs voor autorijden.

Waarom moet ik de rijschool machtigen?

Voordat de rijschool jouw tussentijdse toets en/of praktijkexamen kan aanvragen, is het nodig dat je daar eerst toestemming voor geeft. Dit doe je door middel van een DigiD machtiging. Klik op rijschool machtigen voor een eenvoudige stapsgewijze uitleg over hoe je ons moet machtigen.

Wat is een Gezondheidsverklaring?

Als chauffeur draag je de verantwoordelijkheid voor je eigen veiligheid en die van anderen op de weg. Om te mogen rijden, moet je volgens de wet ‘rijgeschikt’ zijn, wat betekent dat je zowel geestelijk als lichamelijk in staat bent om te rijden. Heb je gezondheidsproblemen, een beperking, of gebruik je medicijnen die je rijvaardigheid kunnen beïnvloeden? Dan mag je mogelijk niet de weg op. Om je rijgeschiktheid te beoordelen, stelt het CBR een aantal vragen over je gezondheid. Deze vragen staan op het formulier Eigen verklaring (Gezondheidsverklaring). Zonder deze Gezondheidsverklaring kan het praktijkexamen niet worden aangevraagd! Om vertraging in het reserveringsproces te voorkomen, is het van belang dat je de gezondheidsverklaring aan het begin van je rijopleiding indient. Klik op Eigen Verklaring voor meer informatie.

Wat is een Tussentijdsetoets (TTT)?

Tijdens een tussentijdse toets, afgenomen door het CBR (tegen betaling), krijg je de kans om een proefexamen te doen. Dit is ideaal wanneer je ongeveer 3/4 van je rijopleiding hebt afgerond. Tijdens deze toets beoordeelt de examinator je vorderingen in de rijopleiding en identificeert hij de gebieden waarop je nog moet verbeteren. Tijdens de toets voer je minstens 2 bijzondere verrichtingen uit, waarvoor je bij succes vrijstelling kunt krijgen voor het volgende examen.

Wat maakt het faalangstexamen anders?

Bij het faalangstexamen wordt je begeleid door een examinator die speciaal is opgeleid om mensen met faalangst te begeleiden. Er wordt extra tijd genomen om je op je gemak te stellen, en tijdens de rit kun je zelfs om een time-out vragen. Deze speciale aanpak helpt om de ervaren spanning te verminderen en leidt tot een realistischere prestatie tijdens het rijexamen.

Kun je 's avonds rijles krijgen?

Zeker weten! We bieden rijlessen aan tot 22.00 uur.

Kun je in het weekend rijden?

Absoluut! We bieden rijlessen aan op zaterdag en/of zondag, afhankelijk van de beschikbaarheid van je instructeur.

Hoe zit het met het slagingspercentage van jullie DIEP Opleidingen?

Ons slagingspercentage behoort tot een van de hoogste in de regio’s waar we actief zijn. Je kunt dit verifiëren op de CBR-website voor rijscholen.

Welke is de beste rijschool?

Wij geloven dat wij de meest hoogwaardige rijopleiding in Nederland aanbieden!

Wat ons uniek maakt

 • De rijschool bestaat sinds 2012
 • Duidelijk en eerlijk, geen kleine lettertjes!
 • Veiligheid staat bij ons voorop!
 • Enthousiaste en geduldige rijinstructeurs
 • Goed onderhouden lesauto's
 • Auto's verzekerd volgens norm
 • Hoog slagingspercentage
 • Uitgebreide app, met instructiekaart
 • Inzage op rooster van je instructeur en zelf inplannen
 • Rijles in het Engels
 • 10 jaar+ succesvol in de branche
 • DE MEEST KWALITATIEVE RIJOPLEIDING
DIEP Opleidingen

Zullen we je terugbellen?

Vul je gegevens in en wij nemen spoedig contact met je op

Terugbelverzoek

Laat je nummer achter
zodat wij je terug kunnen bellen.

google

Reviews

Lees hieronder de Google reviews van leerlingen die hun rijbewijs bij ons hebben gehaald.

n-icon

Francisca F

★★★★★

Wat een fijne rijschool! Ik heb zoveel dingen geleerd op een leuke en begrijpelijke manier. Geen ene rijles was saai! Ook hebben de rijinstructeurs veel geduld met mij gehad haha. Maar wat het belangrijkste was, is dat zij heel motiverend waren. Ik ben blij dat ik de keuze heb gemaakt om bij jullie te lessen!

Nen&Iedries jullie zijn toppers! Bedankt voor de leuke en grappige lessen!❤️❤️ 🏾

c-icon

Chaan Jageswar

★★★★★

Echt een aanrader!!
Na vele rij-instructeurs te hebben versleten ben ik blij met rijschool Diep opleiding. Ik heb super veel geleerd van Noandly, Idries en met name Delicio! Hartstikke bedankt voor jullie geduld en leerzame uurtjes!!!

c-icon

Christel Achea

★★★★★

5 sterren- TOP RIJSCHOOL.
Vandaag heb ik met trots mijn praktijkexamen mogen behalen. Door de Rijinstructeurs die de tijd voor je nemen, die zeer kwalitatief les aanbieden voor hun leerlingen. Die DIEP door het lesstof gaan met hun leerlingen. Ook hebben zij erg veel geduld met de leerlingen, en zijn erg flexibel met tijden als een bepaald tijdstip jou niet uitkomt. Ik kan mij geen betere rijschool bedenken dan Diep opleidingen!

Forever grateful!

Erg bedankt Noandly & Iedries ❤️🙏🏿

g-icon

Gabriella Angelista

★★★★★

Ik heb op 30-10-2018 mijn rijbewijs gehaald bij Rijschool Nootdorp. Ik had geen betere rijlessen kunnen hebben. Hij leert je niet alleen het beheersen van de auto maar, ook echt autorijden. Auto rijden waar je na het halen van je rijbewijs nog elke dag veel aan terug zal denken en wat aan hebt natuurlijk. Zeker een aanrader !!

t-icon

Tanha Farzad

★★★★★

Goede rijlessen gehad in Nootdorp. Heel erg bedankt voor alles amir!!!

j-icon

Joanna Dunan

★★★★★

Verre weg de beste rijschool. Noandly heeft veel ervaring en wilt dit ook graag met jou delen. Hij blijft ten alle tijden kalm, en stelt je erg gerust, dus ook voor mensen met faalangst is deze rijschool erg aan te raden. Alles word duidelijk uitgelegd en er word de tijd voor je genomen. Kortom rijschool Nootdorp is een echte aanrader. 😁

Rate this page
Scan de code
Call Now Button